Skip to main content

De  juiste  match
met oog voor detail

Wij werken resultaatgericht en ontwikkelen ons continu. Het realiseren van de beste match staat centraal in ons werk. Deze match bieden wij aan via drie diensten: detacheren, werving & selectie en ZZP-bemiddeling.

Onze   diensten

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste invulling voor één van uw vacatures? Dan is Werving & Selectie een interessante optie! Bij Werving & Selectie gaan wij op zoek naar de beste kandidaat die vervolgens direct in dienst komt. Deze dienstverlening is op basis van no cure no pay, wat betekent dat je pas betaalt op het moment dat iemand daadwerkelijk zijn of haar contract heeft getekend. Meer informatie over werving & selectie? Neem snel contact op!

Detacheren

Versterking nodig voor langere tijd, maar wel flexibel blijven? Dan is een detacheren de beste optie. Je kan rekenen op goed opgeleide professionals die voor een periode ondersteuning bieden. Wanneer zowel de kandidaat als opdrachtgever tevreden is over de samenwerking, dan is er de mogelijkheid om de kandidaat over te nemen. Meer informatie over detacheren? Neem snel contact op!

ZZP-bemiddeling

Specialistische kennis nodig? Met onze ZZP-bemiddeling bemiddelen wij tussen zzp'ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van een zzp'er aan zzp'ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht. Meer informatie over ZZP-bemiddeling? Neem snel contact op!

Onze     voordelen

  • De beste kandidaten

  • Transparantie. Vooraf duidelijkheid over de kosten

  • WAB proof

  • Ontzorging. Wij verzorgen het gehele (verlonings)proces.

Ook het YES gevoel ervaren?

Meer weten over wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!