Skip to main content

Kwaliteit en oog voor detail

Het "YES" gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan! Wij zijn een jong  team dat op proactieve en doelgerichte wijze op zoek gaat naar dé passende kandidaat. Door een diversiteit aan vooropleiding, werkervaring, netwerk en competenties is het team van YES Public - Your Employment Services Public dé perfecte partner op het gebied van recruitment.


Elmer  Krul

Co-Founder & HR Consultant

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het HR veld en heb van HR officer de groei doorgemaakt naar HR Manager. Vanuit die verschillende rollen te maken gehad met het binden en behouden van personeel en met de werving voor zowel tijdelijke als vaste functies. Daarnaast heb ik geholpen bij het moderniseren van het HR beleid en heb ik een groot aantal HR projecten gedaan. Hierdoor kan ik snel de relatie leggen tussen wat een organisatie verwacht voor een openstaande positie en wat een potentiële kandidaat kan bieden. Samenwerken met de klant en optreden als volwaardig partner om de beste kandidaten te vinden. Dat alle partijen het YES gevoel ervaren is waar ik mijn energie uit haal. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan ons gezin en heb ik aantal hobby’s, waaronder voetballen en motorrijden. Wil jij als werkgever of als werknemer eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ik kijk uit naar je bericht!


Jesper Leerdam

Co-Founder & Recruitment Expert

In de 15 jaar die ik werkzaam ben in de uitzendbranche heb ik veel organisaties mogen adviseren over uiteenlopende HR zaken en heb ik voor veel organisaties de match gemaakt tussen hen en de juiste kandidaat. Partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor mij. Het creëren van het YES-gevoel bij zowel klant als kandidaat geeft mij veel energie! Naast het ondernemen steek ik ook graag tijd en energie in diverse sporten, vrienden en natuurlijk mijn jonge gezin! Ben je een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar personeel? Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen!


Roos Holtmark van Dijkerhof

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij Yes Public ben ik elke dag bezig met het vinden van de perfecte match! Ik denk graag mee met mijn klanten en kandidaten en vind het belangrijk dat zij met net zoveel energie aan de dag beginnen als ik. Het YES gevoel creëren is dan ook waar ik iedere dag naar streef. Als ik niet aan het werk ben, sport ik regelmatig en ga ik graag op reis. Wil je een keer kennis maken? Stuur mij dan een berichtje.


Matthijs Westeneng

Recruitment Consultant

Het blij maken van mensen is echt iets wat mij energie geeft! Het is een van de redenen waarom ik werk bij YES Public. Het verbinden van geschikte kandidaten aan de juiste vacature blijft natuurlijk lastig, maar wanneer dit lukt geeft dit me een enorme boost. Naast het werken bij YES vind ik het leuk om in de keuken te staan en af te spreken met vrienden.


Alain Beekman

Recruitment Consultant

Naast mijn studie rechtsgeleerdheid ben ik op kantoor te vinden bij YES-public. Het werk bij YES vind ik erg intressant door de ervaring die ik opdoe. Ik haal veel energie uit het plaatsen van een kandidaat bij een werkgever, dat geeft mij een YES gevoel. Na werk ben ik vaak te vinden in de sportschool en vind ik het leuk om met vrienden naar de film te gaan.


Lotte De Boer

Recruitment Consultant

Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de Human Resource Management studie aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast ben ik werkzaam als Junior Recruitment Consultant bij YES Public. Hier krijg ik de kans om mijn nog verder te ontwikkelen in het recruitment vak en mijn kennis vanuit mijn studie toe te passen. Het sociale aspect met de kandidaten is waar ik mijn energie uit haal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je ervoor open om te praten over je mogelijkheden? Dan hoor ik dat graag!